Monday, November 1, 2010

unexpected surprises


warghh....
sangat2 terkejut bile asraf masuk bilik...

"abg Tuan jom keluar jalan2 ngan diorang"

"sape diorang tu??"

"ala.kak cha,kak shaz ngan abg faris,diorang g makan tadi.Abg tuan siap2 la jap lagi diorang sampai.diorang g solat jap."

rupa2nya kak cha datang penang x bgtau..ishk3..x patut betul...
dengan hati yang berbelah bagi sebab lusa tu exam,siap2 jgk la nak kuar sebab da lama x jmpa kak cha kan. hehe (padahal x study pun..hehehe)

dalam keta tuan senyap je sebab "segan" ngan kakak kak cha.
kak shaz ngan kak cha panggil dia "ngangah"..tuan naik keta kak shaz
faris,awe n asraf naik keta misz nurul huda (x sangka misz pun join..hehehe)







banyak tempat jgk la kami singgah.semuanya atas bantuan "tourist guide" yang sangat berkaliber iaitu
kak shaz..hehehe

dari padang kota kami ke masjid ape ntah namanya..ngangah teruja ble tengok kat kuburan tu batu nisan ada warna warni..punya la dia gelak2..hahaha

"ko pernah tgk tuan batu nisan warna warni?? xpernah kan??haha.."
"tengok tu ada warna gold"hahaha


"diorang cat batu nisan ikut tema raya la akak"haha

punya la tergelak besar kami dalam keta..

banyak pengalaman menarik hari tu..

yang paling best ble ngangah kena tipu..hahaha
satu istilah baru telah tercipta
"Anaconda = karipap"

enjoy the day..harap dapat merasainya dengan kakak2 tersayang dan seronok dapat kenal
ngangah@ Asmaa' Razzak....



inilah ngangah....




2 comments:

SHAZ D MAFIA said...

SENGET PNY TUAN!! CEHH!! SEGAN DGN NGANGAH KONON.. SHY2 ELEPHANT LA KONON.. WAWAWA.. HEY3!! PE TOURIST GUIDE LAK?? KAK PON TOURIST GAK MAA.. TOURIST GUIDE TU YG TUKANG AMIK GAMBAQ TUU.. HAHAHA~~

SENGALICIOUS [KAMI] said...

ooo..yeke..salah la plak..hehehe..sory2.salah org...