Wednesday, November 3, 2010

sehari yang seronok...

03 november 2010

sekali lagi aku keluar ngan geng2 suksis UiTMPP...
walaupun sebelum ni aku x sangka aku akan berkawan dengan diorang.tapi bak kata orang
"x kenal maka x cinta"

tapi ni bukan kes cinta atau x..hahaha

perjalanan yang mengambil masa hampir 2 jam sungguh memenatkan..hehehe
tapi dengan hati yang excited nak mandi,rasanya x sabar nak sampai..konvoi 3 buah keta kot dan sememangnya farid la yang lead walaupun dia x tau jalan.

Ketua Projek kali ni still lagi Abang Long (hazri Raziff)..

da sampai2 semua macam agak dissapointed la sebab tempatnya "indah khabar dari rupa"..tapi sebab da alang2 sampai,mandi jgk la.hampir 10 minit gak cari tempat yg strategik nak mandi..

tapi ble da cecah air mmg nak beku kot..sejuk gle..walaupun aku mmg suka berenang tapi kat situ x boleh nak berenang sebab banyak batu yang menghalang dan arus yang "suam2 kuku" derasnya..

dalam lebih kurang kol 4 ++ semua da surrender dah..masing2 da gigil..haha..
kteorang siap2 then solat la kat surau sedim tu..walaupun surau tu agak "serr" (ayat zaki)..

yg paling best masa photoshoot..diorang punya la seni sampai keta pun nak kena arrange mcm "Auto Show" la konon..hahaha

dalam perjalanan balik semua da bawak haluan masing2 dan sememangnya keta kami yg 1st la..
farid bawak laju gle.habis semua keta dia potong.Nasib baik dia x potong lori..haha

setakat tu la cter aku untuk hari ni..enjoy la ngan korang..
thank kat farid sebab ajak n thank gak kat Azuwan sebab tanya tuan ikut ke tak... :-)







2 comments:

Khairi Nairfan said...

waaa beshnyer~
kalau udin dah ada kat sana dah lama dah join :D

SENGALICIOUS [KAMI] said...

mmg best pun...enjoy sangat..kelakar diorang ni...