Monday, August 10, 2009

FEJA'09

festival joget asli tahun ni diadakan di UiTM Arau, Perlis(07-09 ogos 2009).
mmg sangat best

la.tuan g sebagai menyemak je.bukan menari pun..hahaha..
tp yang paling best adalah perangai budak2 ni.perangai sorang2 mcm ape ntah.smua nakal2.pening kpala tuan nak layan budak2 ni.
tuan sebenarnya x nak pergi tp memandangkan ada sebab2 yg membuatkan tuan tergerak ati nak g then tuan pun g la.
kat sana kteorang berdikari coz xde pengiring yg ikut tp smua dah besarkan.so blh bawak diri masing2.hehehe..
walaupun UiTM Penang x menang tp budak2 yg menari ni enjoy la coz walaupun mreka juz practice brapa hari je mereka still blh perform ngan baik la.



wit ika & miza



...memoria...



the dancer after performance



miza,ika,eza




lan, aizat,zaki