Thursday, August 6, 2009

....BUDAK2 SENGAL.....

EKSPERIMEN YG BEST
arini kteorang ada lab(EE 240) buat yg kedua kalinya...huhuhu tp yg melucukan partner aku ialah orang yg x disangka2...hahahaha...nak tau x sape???..
orangnya ialah apeng..hahah x tahan gelak at 1st tu...
tp seriously ari ni lab sangat best coz tuan x kena buat pape coz ada sorang mamat ni terror gle..dia pun blh tahan la gila2 gak.sama mcm kteorang...group tuan ada 5 orang..

adik (azwan),apeng(izwan),hanif,tuan, "mamat" tu(x tau nama.huhu)
kteorang buat lab(MAKMAL) tu laju gle..konon2 nak balik awal la.tp ada plak step yg tertinggal.
adoyaii kena repeat balik la step yg awal tu.x pasal kena marah ngan instructor..hahaha
tp tuan pun mcm best la buat lab coz 1st time group ngan bdak laki...
sblum ni slalu je partner pompuan...
rupanya best jugak buat lab ngan budak laki tambah2 kepala gila2 mcm tuan gak..hahahaha




...tengah buat waveform...
(tu la "mamat" yg x kenal nama tu.kat sblah tuan)



...apeng tgh nyanyi...




..ni la transmitter..



...waveform signal lepas apeng nyanyi..haha....




...adik sedang tunjuk kemahiran.haha...

3 comments:

SHAZ D MAFIA said...

HMM.. SERIOUS, 2RIOUS, 3RIOUS.. XBEST WAT EXP DGN GALS. DORG KRE NAK BALEK CPT JE. ADOIYAII.. YG BEST, WAT DGN BOYS GAK. DORG FOCUS. SMPAI LA DPT RESULT YG DORG NK. LG 1, SUME REPORT DORG AKN SIAPKAN. XYAH LE NK WAT PE2. YAHOO!!

kita sasaki said...

wah!
wt xpriment ey?
bgus2.
wt btul2.
jgn n0tty2.
hahaha.

SENGALICIOUS [KAMI] said...

kak shaz: tua la psal akak..
ingat ngan pompuan lagi best buat lab.rupanya ngan laki pun best gak.siap blh main2 lagi...hahaha....
suka3...

aziey: mane ada notty2.ko tuan blaja leklok jgn dok notty2.jgn asyik dok usha pakwe ensem je...hahahah
gurau ye cyg...