Thursday, March 8, 2012

"Buku Baru..Hidup Baru"

BACHELOR OF ENGINEERING (HONS) ELECTRONIC (COMMUNICATION)
UiTM SHAH ALAM
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
===> 2/3/2012 (4.00 pm)
BACHELOR OF ENGINEERING (HONS) ELECTRICAL
UiTM PULAU PINANG...

Rasa x dapat digambarkan dengan kata2 ape yg bermain di fikiran masa tu...
Terkejut, Gembira, Takut, Resah, semua ada..Mcm2 ada..

Tapi....

Aku telah pasangkan azam untuk mulakan buku baru bila sambung degree...

Mula2 aku mmg x pasti dengan keputusan aku...

"..dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya." (Al-Baqarah:216)...

terima kasih sangat2 kepada mirul atas nasihat ni..masa tu aku dah tetap dengan decision aku untuk teruskan ape yg ada...

Dalam hati aku letakkan "walau kat mana aku belajar,walau course ape aku belajar.Aku tetap KEBANGAAN Umie dan Abah...

Khas Untuk Umie dan Abah..

"Along Hadiahkan Ini untuk umie dengan abah..umie ngan abah doakan semoga along mampu untuk lalui semua ni. Along x dapat nak bg hadiah mahal2..hanya ini yg along dapat bagi buat masa sekarang..Along harap umie ngan abah gembira dengan keputusan along..Along SAYANG Umie dengan Abah sangat2"

1 comment:

Nur Al-Amin said...

all the best bro. wishing u for the success in the future