Monday, August 15, 2011

Iftar Family IKRAM kali ke-2



hari ni da hari ke-16 kte menyambut Ramadhan..
barus ekarang org berkesempatan untuk update blog ni..
nak kata busy kat ofis tu xde la sangat..hehehe
tapi x sempat nak update..ntah la...hehehe

org juz nak kongsi kebahagiaan Iftar bersama keluarga kali ke-2 pada 13 Ramadhan 1432H
kali ni kami buat kat Radix Fried Chicken (RFC), Sg petani, Kedah.
sebenarnya sangat2 terharu dengan sambutan dari adik2 IKRAM.
org sangat2 x sangka akan sangat ramai yg join.melebihi 70 org yg datang untuk berbuka sama2.
inilah adalah pengalaman pertama berbuka di RFC dengan begitu ramai..
org dapat rasakan jalinan kasih sayang antara ahli2 IKRAM semakin hari semakin erat dan uth.
ternyata andaian org salah bila org kata ukhuwah antara adik2 IKRAM x kuat.
org sangat2 berharap agar ikatan ini akan kekal sampai bila2 walaupun mungkin suatu hari kami akan berpisah..

Terima kasih banyak2 terutamanya kat Dato'Ash.Kak Shaz, Iman, Haikal sebab realisasikan Iftar ni..really enjoy the moment...

Ni ada sedikit gambar kami Iftar...


Adik2 Siswa

Adik2 Siswi

Persiapan sebelum Bergerak..(Di laman Siswa)


Sebelum Bergerak ke RFC

Bersedia nak makan da semua..hehehe



4 comments:

SHAZ D MAFIA said...

NGEE~ :D THANX A LOT 2 U COZ SLALU WAT EVENT HJG MGU UTK ADK2 N KMI2 BJUMPA. I LIKE!!

KAK JUGA RASE THARU DGN SAMBUTAN HAVOC ADK2 TUU.. HEHEHE~ KAGUM X? KAGUM X?? :P

PE2 PON, KTE SUME AKN STAY SMPI BL2 AS 1 FAMILY~ INSYA'ALLAH~ YAY!!

PASNI, YOK TUBUHKAN ALUMNI IKRAM YG RASMI!! WOOT WOOT~

Tuan Izram said...

InsyaAllah tahun depan kita akan cuba untuk tubuhkan Alumni IKRAM secara legal..Sekarang tgh pikir medium...
saya sangat2 kagum akak...hahaha

NuR DiNaH said...

Aslmkm a.tuan..hehe.. mak oih,ramai bebenor! ciap kena beratur lagi takut ada yg tercicir ye.. naik bus rombongan ke RFC ke nih? hmm,juz wondering muat ke sumbat semua 70 org tu dlm RFC. x sangka begitu ramai adik2 ikram, sy kagum kak shaz!

Tuan Izram said...

bukan 70 orang dina.yg total sebenar adalah 88 orang.terpaksa buat 2 shift berbuka seba x sangka akan sangat ramai..tapi sangat2 enjoy the moment..semoga kita yg alumni masih akan kekal jd mcmni walaupun jarak da memisahkan kte semua..Tgu Reunion Alumni..hahaha