Sunday, October 4, 2009

PROGRAM SEMARAK KASIH 13


tgh melayan perasaaan..hahaha


shafiq gemookkkk


shafiq n usop's group...


tuan with shafiq n usop's group


hahahaha

kami gembira...hahahaha


PSK 13.....
sukar digambarkan perasaan ketika berada di SMK AIR KUNING...walaupun banyak sangat dugaan dah kekangan sebelum PSK ni dilaksanakan namun Alhamdullih ianya telah selamat di jalankan dan berjalan dengan lancar.jelas terpancar kepuasan di wajah2 fasilitator dan urusetia..
PSK ni tuan memegang jawatan setiausaha program.walaupun tugas yg agak memenatkan tp tuan puas kerana ape yg tuan harapkan tuan dapat laksanakan...PSK ni adalah antara PSK yang paling best kerana mendapat respon yg bagus dari pelajar2nya...
3 hari yg berlalu x terasa penat walaupun pada hakikatnya kami telah memerah keringat..
tuan nak ucap terima kasih kepada semua yg bnyak membantu dalam menjayakan program ni..

KEPADA...

KAK CHA : terima kasih banyak tolong..walaupun busy akak still lagi ikut kami...

shafiq 'N' : sory org banyak susahkan shafiq..huhuhu

lah : harap maaf klu kerja tuan x berapa nak sempurna or ada yg lah rasa trkurang..

semua fasilitator n urusetia : terima ksaih banyak2......

4 comments:

LAH_BK said...

tuan,terima kasih byk2 sbb byk tolong lah utk psk ni...
sume keje tuan perfect...
tq byk2....
hope blh buat keje sama2 nnt....
segala salah n silap n xkene buat keje lah mntk maap byk2...

SENGALICIOUS [KAMI] said...

sama2 la kte...hehehe
harap lepas ni lagi gempak la psk n kembara....huhuhuhu
actually PSK ni mmg best walaupun sangat penat....

Cha said...

ye tn, kte pun nk ucap thanks jgak ke tn.. nt next sem pye psk, jgan lpe ye ape plan kte n tn.. hehe.. sayu la plak ble da lepas psk ni.. ntah ble lg la nk join korang2 sume..

SENGALICIOUS [KAMI] said...

tu la psal akak...
rasa ada yg lain kat psk ni...
org yg g je akan rasa kan akak???
junior pun ok kan..
mereka pandai bawak diri...huhuh