Wednesday, March 18, 2009












LAWATAN KE KILANG HPA

baru2 ni kami kelab IKRAM buat lawatan ke kilang HPA..1st kami pergi yg kat sungai petani..best jugak la.tp yang paling best masa nak g perlis tu.jalan punyalah sesak gler.pastu ada la pemandu2 yang x berhemah tu nak lalu kot jalan tepi.driver bus ape lagi,join team ngan lori kat sebelah block x bagi mereka potong..hahahaha
nampak muka panas je orang2 kat blakang...hahahaha..masa berhenti nak makna tu.lagi lawak..tuan ar jatuh dalam longkang...hehehehe
habis selipar kena lumpur..segan gler kot...tp msa kat kilang tu banyak ar dapat tau psal brg2 HPA ni..
bagus gak ar..hehehe..aaa... lupa nak cakap,sblum tu kteorang singgah kat RFC (radic fried chicken)...hahahaa...best...
masa balik tu bising gler atas bus..dah join sembang ngan budak2 ni mmg ar..
dah smua orang(adik2 IKRAM) tu 'photogedik'hehehehe...happy sangat msa tu..
sje nak kongsi cter utk santapan bersama....



tuan...............

1 comment:

2 GoOd 2 b NiCe said...

ohoi tuan... tu utk santapan ke utk sentapan.. wawawa.. lawak l atuan ni.. siap eh tgolek masuk longkang.. if kak ada, mesti kak org yg ptama glak tbahak2, smbil tgolek2 masuk lgkang bsm tuan.. wawawa...